Hvem er jeg

HVEM ER JEG EGENTLIG?

Jeg har været selvstændig erhversdrivende siden år 2000. Jeg har opstartet mange virksomheder og projekter siden min debut som iværksætter. En af mine største succere er min virksomhed Lavprisvvs.dk som jeg i 2014 fusionerede med Billigvvs.dk som derefter blev solgt til Brdr. AO Johansen i 2015 for et større 3 cifret mill. beløb. Billigvvs og Lavprisvvs.dk var på det tidspunkt de to suverænt største spillere på det danske marked indenfor salg af VVS på nettet. Siden år 2000 har jeg udover Lavprisvvs drevet, opstartet, solgt og købt andre viksomheder.

 

Du kan se min linkedin profil her

 

 

Her nedenfor kan du læse mit CV og mine bedrifter siden min entre på arbejdsmarkedet.

HVAD LAVER JEG I DAG?

Ja godt spørgsmål. Det meste af det jeg har opbygget de sidst 12 er solgt. Jeg har dog stadig nogle af mine viksomheder, som jeg startede få år tilbage, samt min fars installatør virksomhed ( Munke vvs ) som ejes af min bror og jeg. Min Kone Lene Munkholt som kan ses ved siden af mig på billedet, er idag ikke kun min livspartner, men også min partner og kollega rent profesionelt. Sammen driver Lene og jeg i dag flere selskaber og webshops.

Vi er 100% selvfinanserende og lever udelukkende af investeringer, webshops, bestyrelsesarbejde.

I bunden af denne side kan du kan læse mit CV og om de virksomheder jeg har stået bag og hvilke jeg stadig ejer og driver.

Vores hoved fokus i årene fra 2016 til 2018 er primært vores tre webshops som får 80% af Lenes og mit fokus. Hjemmesiderne hedder:

( Covr.dk - Pigmåtten.dk - Lavprisbatterier.dk )

De tre webshops ovenfor drives via selvskabet Zenup.dk, som Lene og jeg ejer 100 %

ydermere er jeg partner i sports hjemmesiden Altsport.dk hvor jeg står for vores bruger adfærd og hjemmeside design og udtryk.

 

2016 bliver også året hvor et nyt selskab ved navn Brick invest aps starter. I Brick invest aps ønsker vi at investere i ejendomme og renovation af disse, med henblik på udlejning eller vidersalg.

Michael Munkholt - Biografi / CV

Erfaring: Tidligere ejer og Adm. direktør i Lavprisvvs A/S og partner i Billigvvs. Opstart af et hav af andre mindre virksomheder og koncepter til assistering heraf. Ydermere har jeg over 13 års erfaring i investering af værdipapirer.

Spidskompetencer:

- Strategi- & resultatorientering

- Ide-udvikling

- Opstart af virksomheder

- Forandring & optimering

- Tv-Vært i flere end 100 videoer om “gør det selv” arbejde på kanalen Lavpristv.dk som er set af over 1 mill. seere.

- Forfatter og grundlægger af et hav af blok tekster og hjemmesider.

Vi alle kan nå vores mål, hvis bare vi har et.

Navn: Michael Munkholt

Født: 1976

Gift med: Lene G. Munkholt

Børn: 3 ( Daniel 2010, Andreas 2008, Yasmin 2001)

Nuværende job: Ejer af flere mindre virksomheder:

Munke vvs, Zenup.dk, MMT Hausing og Brick Invest

 

Uddannelse: Aut. vvs installatør og selvlært iværksætter

Her nedenfor har jeg forsøgt, at tage højdepunkterne fra min karrierer fra 1997 frem til i dag. Håber det fanger dig og du vil gemme min profil i jeres database og trække den frem, hvor du kan se mig være et aktiv hos jer.

 

Milepæl / tidslinje

1976: Født

1997: Kører galt på motorvejen og kommer i rullestol i 8 mdr. (er lige udlært blikkenslager)

1999: Forsøger mig igen som blikkenslager i min fars installatørforretning (det har altid ligget i kortene, at min bror og jeg skulle overtage denne virksomhed - Munke vvs & Blik)

2000: Opgiver mit erhverv som blikkenslager pga. mine ben efter ulykken. Åbner en badudstilling/butik/Showroom med bad og vvs artikler stadig i min fars installatørvirksomhed.

2001: Oplever hård konkurrence i vores udstilling, da byggemarkederne presser priserne på vvs-artikler

2001/2002: Bruger 7 mdr. hver aften/nat på at bygge en webshop Lavprisvvs.dk og skaffe leverandører hertil. Åbner webshoppen med et sortiment på ca. 2500 varer i 2002 med min bror, som også er vvs installatør

2002: ​Efter 7 mdr. drift får vi den første mavepumper af vores revisor, som fortæller, at vi skal sælge for 10.000 kr. mere om dagen, før vores forretning bare går i nul, dertil er der ikke indregnet løn, det vil blot dække marketingsomkostningerne. (alt føltes håbløst.)

2003: Vi øger omsætningen markant og er over 100.000 kr. i omsætning pr. dag. Vi ansætter vores første 2 medarbejdere og flytter til større lokaler.

2003: Min bror og jeg påbegynder et generationsskifte med vores forældre og køber 33% hver af det vi selv har skabt. Vi kan se, at selskabet blot bliver mere og mere værd. (Lavprisvvs.dk blev startet op som et binavn til Munkevvs, min fars og mors vvs virksomhed) Ejersituationen var 33% til min bror, 33% til mine forældre og 33% til mig.

2003 til 2006: Vi bliver den 2. største leverandør af salg af vvs artikler i Danmark med salg til privatforbrugerer.

2005: Åbner et nyt showroom ” Navn: Bad i tiden. En test udstilling/visuel showroom ” som et site-kick til Lavprisvvs.dk. Dette er med henblik på, at lave flere butikker rundt om i Danmark. Projektet lukkes ned igen i 2007 da vores betjening af kunder, i dette showroom, tager alt for lang tid i forhold til vores kunder i vores webshop (vi oplevede ikke den ønskede synergi med online/offline som vi havde forventet). Der er stadig enorm vækst på Lavprisvvs.dk

2007: ​Vi åbner en forhandler hjemmeside “Desico.dk”, som sælger varer vi selv importerer fra udlandet, direkte til andre leverandører (andre webshops samt grosister) Desico.dk havde ingen salg til private

2008: ​Åbner Lavprisbatterier.dk som sælger alm. batterier – www.lavprisbatterier.dk.

2009: ​Åbner et design bureau der laver hjemmesider ”Dandodesign.dk”. Formålet er at designe og fremstille 2. parts programmer til den platform Lavprisvvs.dk er bygget på. Her sælger vi alt det vi har udviklet på Lavprisvvs.dk hjemmesiden gennem årerne til andre webshops. Dette bliver hurtigt en stor succes.

2010: Vi åbner hjemmesiden LavprisTV.dk. På denne hjemmeside/kanal viser vi hvordan vvs produkterne vi sælger på Lavprisvvs.dk skal monteres og hvordan de virker. Alle videoer bliver lagt på LavprisTV samt ind på den pågældende produktside, som selve videoen omhandler (Dobbelt succes: Vores konvertering går amok på de varer, vi laver disse produkt videoer til, samt producenten betaler os for, at fremstille disse videoer.)
 Idag er der mere end 1 mill. seere der har set disse videoer. Se eks. på en video her: https://www.youtube.com/watch?v=ROf65lVebAw

2011: ​​Åbner vi Postkassebiksen.dk og postkasselov.nu. (1. januar 2012 skulle alle husejere ifølge den nye postkasselov have monteret deres postkasse ude ved vejen. Vi fik hjemmesiden frem på side 1 i google søgeresultat søgning i september mdr. 2011 og solgte frem til januar 2012 for over 4 mill. kr. Postkasser. Postkasselov-siden blev den mest anvendte side i Danmark til at informere om den nye lov. (Salget døde helt i starten af år 2012.)

2012: Vi sælger hjemmesiderne postkassebiksen.dk & postkasselov.nu, da vi ville tilbage med fokus på Lavprisvvs.dk.

2013: Åbner hjemmesiden Covr.dk og Pigmåtten.dk da vi gerne vil forberede nye projekter til, hvis Lavprisvvs.dk skulle gå hen, at blive solgt (første dialog vedr. salg/fusion bliver taget i år 2012 med Billigvvs.dk)

2014: Lavprisvvs.dk og Billigvvs.dk fusioner og Martin og jeg bliver medejere af Lavprisvvs.dk, Billigvvs.dk, vvsochbad.se og Billigvvs.no

2015: Hele selskabet bliver solgt til Bdr. AO Johansen for 256.000.000 mill kr.

2015: Martin og jeg er herefter skrevet ud af kontrakten efter eget ønske. Vi står tilbage idag med vores fars vvs installatørforretning Munkevvs, som vi ejer 50/50 samt Covr.dk, Pigmåtten.dk, MMT Housing og Lavprisbatterier.dk

2016: Jeg køber min brors anparter af Zenup og er dermed ene ejer af de tre webshop (covr.dk, pigmåtten.dk og Lavprisbatterier.dk. Ydermere starter jeg et selskab op ved navn Brick Invest aps med hovedformål at opkøbe ejendommer med henblik på udlejning og videresalg.

2016: Starter hjemmesiden Altsport.dk op sammen med 4 andre invester ( se ejer kreds her )

 

Zenup Aps

Trankær mosevej 186

8310 Tranbjerg

 

Tel: 8877 0268

Konto nr. 7266-0001162767

CVR: 360-818-64

E-mail:

michael@getmorevalue.dk

Michael@zenup.dk