Bestil mig til et sparringsmøde

Bestil mig til et sparingsmøde

Hvis du ikke lige syntes det er en bestyrelse eller advisory board du står og mangler, men gerne vil have tilført noget special eller nyt viden til din virksomhed, kan du bestille mig til et sparringsmøde eller som en gæst i bestyrelsen. (Gæstebestyrelse)

Det kan også være ansættelse i en kort periode til et givent projekt / opgave hvor mine kompetancer matcher med den viden der skal tilføres projektet.

Står du og vil tage din forretning fra offline til online eller sidder du fast og ikke kan få din webshop til at vækste, kan du bookee mig til et sparringsmøde eller tema dag/aften med andre nøglemedarbejder, hvor vi kan brainstorme, diskuterer og jeg afgiver den viden jeg har indenfor det felt vi har på dagsorden.

 

Forud for et møde vil jeg gerne oplyses "pr. mail" ang. de emner/punkter mødet skal omhandle, samt klarlægge et estimateret bud på varigheden samt omfang af mødet.

 

Time prisen pr. sparringstimer er mellem 1.000 til 1.200 kr excl. transport. (få timer stor takst/ mange timer lav takst)

 

Michael Munkholt kerne kompetancer

- Innovation

- Online handel

- Fra offline til online

- Systemværktøjer der letter og effektuerer driftarbejdet

- Ide-udvikling

- SEO / adwords

- Drift og ledelse af team fra 2 til 30 medarbejdere

 

Min pris i et advisory board er: 1.200,00 kr i timen + kørsel

 

 

Zenup Aps

Trankær mosevej 186

8310 Tranbjerg

 

Tel: 8877 0268

Konto nr. 7266-0001162767

CVR: 360-818-64

E-mail:

michael@getmorevalue.dk

Michael@zenup.dk