Bestil mig til et foredrag

Bestil mig til et foredrag

Jeg har ikke mange år på bagen som foredragsholder, men jeg elsker at dele min viden og historie. Vælger du at booke mig til en foredragsaften eller event i din/Jeres viksomhed vil jeg bruge, alt efter aftalt tid, på at inspirerer jer til at vise, at det er via handling, der kommer resultater og at det er via forandring man skaber innovasion og ide udvikling. Ideudvikling behøver ikke at være dyrt, det er blot kulturen i virksomheden der skal ændres til ide udvikling og sparring mellem kollegaer og andre iværksættere rundt om í verden. Jeg bruger en del af min tid på at lytte til lydbøger på alle de tidspunkter, hvor jeg kan få sneget et pr. høre bøffer i ørerne. I en meget travl verden, med drift af mine virksomheder og med min højt elskede famlie og far til tre børn er dette stadig en høj prioritet for mig. Jeg er af den overbevisning, at vi skal bruge mere tid på at udvikle os selv.. " Uddannelse vil tjene til dagen og vejen, hvor selv uddannelse/ selvudvikling vil tjene dig en formue " . . Så når jeg skal slå græs, har jeg en lydbog i ørerne, når jeg kører langt har jeg en lydbog i højtalerne.. osv.

 

Når jeg tænker tilbage på mine bedrifter og skal komme med en kort opsumering på, hvad der har gjort at jeg Michael Munkholt har opnået det jeg har, selv med et resultat efter folkeskolen med ene af 5 taller og uden at kunne skrive en sætning med mindre end 10 stavefejl, så er det følgende punkter:

 

- Hastighed fra ide til handling (hastighed er en vigtigere faktor end de fleste tror... jeg tror naturligvis på grundighed, men man kan godt være grundig imens man rykker frem på opgaven (ser desværre mange, der ikke vil starte før de er helt færdige og alt er perfekt...

 

- Evnen til at skabe forandring og selv være forandringsparat. Hvor er det nemt at sige, men det er så mega svært, at forandre sig og specielt. at forandre en handling, som er blevet en vane (men nøj hvor det rykker når forandringen skaber en mereværdi og en driftsmæssig fordel. (OBS. husk tanken (prøv ikke at skabe en forandrig blot for forandringen skyd, man skal ikke opfinde den dybe tallerken to gange, en forandring der ikke skaber værdi er en en ide udviklingsproces, der er gået skævt... !)

 

- Frygtløs, risikovillighed og troen på det man laver. Hvis disse tre ting, skal tages med som et punkt er det, viljen til at tro på det projekt man laver. Tror man virkelig inderst inde på det, vil frygt og risiko fylde en meget mindre faktor end man tror. Føler man frygt (hvad nu hvis det ikke går tanken) er man nødt til, at lytte bedre til sin mave. Spørg dig selv, "ville jeg gøre det, hvis ikke jeg var bange?" eller prøver maven i virkeligheden, at fortælle dig at du faktisk ikke tror nok på ideene? Hvis ideen ikke er god, så må du ikke være bange for at stoppe og fortsætte med noget andet, der bringer mere værdi eller mening til dit liv.

 

 

 

 

Zenup Aps

Trankær mosevej 186

8310 Tranbjerg

 

Tel: 8877 0268

Konto nr. 7266-0001162767

CVR: 360-818-64

E-mail:

michael@getmorevalue.dk

Michael@zenup.dk