Bestil et Advisory board

Bestil mig til advisory board

Advisory boards er mere og mere brugt og man ser flere og flere virksomheder, der ansætter personer med specialviden ind i deres Advisory boards og danner en gruppe der skal løse og spare omkring en udfording eller fastholde focus omkring et projekt eller i en proces med at få viksomheden fra A til B.

 

Uanset om du har en mindre eller større virksomhed, så vil det ofte være særdeles gavnligt, at få drøftet en række problemstillinger eller viden og opdatering med andre. Det kan være om virksomhedens strategiske overvejelser, udviklingsmæssinge projekter, økonomiske forhold, risiko, vækst, personale forhold eller blot focus relateret relevans i forhold til drift m.v.

Ejerlederen og virksomheden som ikke er stor nok eller klar til en formel bestyrelse, står ofte alene med disse overvejelser, og det er min erfaring, at mange ledere godt kunne tænke sig et forum (et Advisory Board) for at få en fortrolig drøftelse af disse helt fortrolige forhold hvor det kan være en fordel at gruppen er ansat af viksomheden frem for blot alm. netværkssparring. Advisory boards er ofte også en anelse billigere både økonomisk og admistrativt i forhold til en bestyrelse.

 

De lidt større viksomheder har i stigende grad både en bestyrelse og et Advisory boards kørende ved siden af.

 

 

Hvad koster jeg i et advisory board?

Opgaven vedr. advisory board er lidt mere simpel og ofte også billigere. Et advisory board medlem kan også anvendes som det man kalder et gæstebestyrelsesmedlem.

 

Michael Munkholt kerne kompetancer

- Innovation

- Online handel

- Fra offline til online

- Systemværktøjer der letter og effektuerer driftarbejdet

- Ide-udvikling

- SEO / adwords

- Drift og ledelse af team fra 2 til 30 medarbejdere

 

Min pris i et advisory board er: 1.200,00 kr i timen + kørsel

 

 

Hvad er et Advisory Board?

Et Advisory Board kan være det samme som en bestyrelse, bortset fra selve ansvarsrollefordelingen, hvor bestyrelsen har en lovbestemt magt i aktie- og anpartsselskaber og har et økonomisk og juridisk medansvar og en tilsynspligt i virksomheden. Det er denne væsentlige forskel, der definerer et Advisory Board (derfor også som omtalt er et Advisory boards billigere, da ansvaret ikke er kan samlignes.)

 

Et Advisory Board kan sagtens bidrage til vækst i din virksomhed, og et Advisory Board kan være mere ”behageligt” for både deltagerne og for ejerlederen, i det et Advisory Boardet netop ikke har magt og ansvar. Du som ejer eller direktør i virksomheden kan lytte til hvad dit Advisory Board har at sige og derfor solo selv drage dine konklutioner, omkring, hvad der er bedst for din virksomhed.

Zenup Aps

Trankær mosevej 186

8310 Tranbjerg

 

Tel: 8877 0268

Konto nr. 7266-0001162767

CVR: 360-818-64

E-mail:

michael@getmorevalue.dk

Michael@zenup.dk